menu

Regenboogforelfilet met huid porties

Graatloze filetporties met huid




Bestelhoeveelheid

Bestelhoeveelheid  portie

Gewicht portionering

Gewicht portionering  gram

Verpakkingsoptie

Los verpakt
Gastronormbak
Perportie vacuüm


Opmerking (optioneel)

Vangstgebied: Denemarken/Nederland

Vangst type: Aquacultuur Zoetwater

Omschrijving: Forel is een bekende zoetwatervis en komt in het wild nog sporadisch in beekjes in de Ardennen voor. Het gaat dan om de beekforel. De forellen die we consumeren zijn gekweekt en worden ook wel regenboogforel genoemd. Doordat deze gekweekt wordt, is de forel het hele jaar door verkrijgbaar. Het vlees van de regenboogforel is schelpachtig en zacht. Het vlees heeft een zoetige geur. Forel wordt op diverse wijzen bereid; gebakken, gegrild, gestoomd, gerookt, barbecue of oven.

Artikelcode: 1414

Regenboogforelfilet met huid porties