menu
  • Nederlands Duits
  • winkelwagen

Vis van Wennekes: De groothandel

Dinsdag tot en met zaterdag bezorgen wij de ’s nachts bestelde vis de volgende dag in onze 5 HACCP koelauto’s tot in de koelcel van de keuken. Aan wie leveren we? Onze klanten zijn hotels en restaurants van alle klassen, cateringbedrijven, broodjeszaken, buffetrestaurants, kantines, vishandelaren, zorginstellingen en zelfstandige koks. We bedienen graag iedereen. Voor vaste klanten gaan we door het vuur.
Ons levergebied is Gelderland: o.a. in Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en de Achterhoek. In Duitsland rijden we van Emmerik, Rees, Kleef, Oberhausen, Duisburg, Düsseldorf en meer. Het gebied wordt steeds groter.
De kok bepaalt hoe vaak en hoe laat we komen. Via de website bestellen heeft onze voorkeur, maar je kunt ook faxen, mailen, bellen, appen en na sluitingstijd de voicemail inspreken.

De bestelsite voor de horeca

Koks zijn onze klanten. Wij luisteren naar de kok en wij denken als een kok. En we vinden het een fantastisch vak. Alles moet mogelijk zijn en zo hebben we de bestelsite ook opgezet.
De kok bepaalt of we de vis heel, gefileerd, ontgraat, geschubd, uitgenomen en/of ontvliest leveren in de gewenste porties. Vis in porties calculeert wel zo prettig; de gast krijgt altijd dezelfde hoeveelheid en de chef weet wat de kostprijs is.

Inlogcode

Met een eigen inlogcode toegang tot je eigen bestelset. Je kunt dan bestellen, prijzen inzien, maar ook de gekozen producten vastzetten in jouw favorieten, zodat je later alleen nog de aantallen hoeft in te vullen.

Als je via de website bestelt, zul je speciale website acties tegenkomen: suggesties, last-minutes of scherpe acties. Ben je al klant, maar heb je nog geen inlogcode of deze inlogcode kwijt? Ga naar de inlogpagina en kies wachtwoord vergeten. Ben je een nieuwe klant? Vraag dan een inlogcode aan en kijk eens rond.