menu
  • winkelwagen

Vis van Wennekes: De groothandel

Dinsdag tot en met zaterdag bezorgen wij de ’s nachts bestelde vis de volgende dag in onze 5 HACCP koelauto’s tot in de koelcel van de keuken. Aan wie leveren we? Onze klanten zijn hotels en restaurants van alle klassen, cateringbedrijven, broodjeszaken, buffetrestaurants, kantines, vishandelaren, zorginstellingen en zelfstandige koks. We bedienen graag íedereen. Voor vaste klanten gaan we door het vuur.
Ons levergebied is Gelderland: o.a. in Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en de Achterhoek. In Duitsland rijden we van Emmerich, Rees, Kleve, Oberhausen, Duisburg, Düsseldorf en meer. Het gebied wordt steeds groter.
De kok bepaalt hoe vaak en hoe laat we komen. Via de site bestellen heeft onze voorkeur, maar u kunt ook faxen, mailen, bellen, appen en na sluitingstijd de voicemail inspreken.

De bestelsite voor de horeca

Koks zijn onze klanten. Wij luisteren naar de kok en wij denken als een kok. En we vinden het een fantastisch vak. Alles moet mogelijk zijn en zo hebben we de bestelsite ook opgezet.
De kok bepaalt of we de vis heel, gefileerd, ontgraat, geschubd, uitgenomen en/of ontvliest leveren in de gewenste porties. Vis in porties calculeert wel zo prettig; de gast krijgt altijd dezelfde hoeveelheid en de chef weet wat de kostprijs is.

Inlogcode

Met uw eigen inlogcode heeft u toegang tot uw eigen bestelset. U kunt dan bestellen, prijzen inzien, maar ook de gekozen producten vastzetten in uw favorieten, zodat u later alleen nog de aantallen hoeft in te vullen.

Als u via de website bestelt, zult u speciale website acties tegenkomen: suggesties, last-minutes of scherpe acties.
Ben u reeds klant, maar heeft u nog geen inlogcode of bent u uw inlogcode kwijt? Ga naar de inlogpagina en kies wachtwoord vergeten.
Bent u een nieuwe klant? Vraag dan een inlogcode aan en kijk eens rond.