menu
  • winkelwagen

De Markten

Onze visverkoopwagens zijn al jaren een vertrouwd gezicht op verschillende markten in Nederland en Duitsland. Waar opa Teun mee is begonnen met zijn houten ventwagentje, staan we nu met professioneel uitgeruste wagens. Dagelijks worden met veel zorg circa 80 soorten vis gepresenteerd in de vitrine. U kunt van tevoren bellen naar onze winkel in 's-Heerenberg of mailen om uw bestelling door te geven (dan neemt de verkoopwagen die mee), of op de dag zelf rechtstreeks bellen met de betreffende verkoopwagen (mobiele nummers staan hieronder).

Verkoopwagen 1

Telefoon: +31 (0)6-53562464

Standaard openingstijden:
Woensdag Geistmarkt Emmerich - DE: 08.00 - 12.30 uur
Donderdag Markt 's-Heerenberg: 10.30 – 16.30 uur (we bakken tot 16.30 uur)
Vrijdag Markt Zevenaar: 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag Geistmarkt Emmerich - DE: 08.00 - 12.30 uur

Verkoopwagen 2

Telefoon: +31 (0)6-51170052

Standaard openingstijden:
Woensdag Markt Rees - DE: 8.30 - 13.00 uur
Woensdag Markt Haldern - DE: 14.00 - 17.30 uur
Donderdag Gaanderen (Winkelcentrum Ganderije): 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag Markt Elten - DE: 08.00 – 13.00 uur

Verkoopwagen 3

Telefoon: +31 (0)6-51063949

Standaard openingstijden:
Dinsdag Terborg Tussen Lidl/Plus: 9.30 - 17.00 uur
Woensdag Ulft (Kerkstraat): 9.30 - 17.00 uur
Donderdag Jumbo Tolkamer: 10.00 - 17.00 uur (we bakken tot 17.00 uur)
Vrijdag Kaufland Emmerich - DE: 9.30 – 17.30 uur
Zaterdag Jumbo Tolkamer: 10.00 - 15.00 uur (we bakken tot 15.00 uur)

Fisch im Bus

Telefoon: +31 (0)6-51119162

Standaard openingstijden:
Uedem - DE (Bauernmarkt Lindchen, Am Lindchen 3)
Donderdag: 9.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 9.00 – 18.00 uur

Wennekes

Uitgebreid kwaliteitsaanbod

Het volgende assortiment kunt u van ons verwachten aan de verkoopwagen:
  • Fantastische hele vissen volgens uw wensen al dan niet gefileerd zoals hele kabeljauw, tarbot, (zalm)forel), dorade, zeebaars en makreel.. u wijst aan en wij maken het volledig panklaar.
  • Alle visfilets zijn in principe volledig graatloos, maar het blijft mensenwerk (al zou een machine het niet beter kunnen)
  • Schaal- en schelpdieren, o.a.: Mosselen, gamba’s, scampi’s, garnaaltjes, rivierkreeft en inktvis.
  • Vers gebakken visje: heerlijke lekkerbek, kibbeling, gebakken mosselen, scampi, schol, inktvisringen, zalmkibbeling, schelvis, heek, kibbelingwraps en veel meer.
  • Een heerlijke haring vers van het mes, zure haring, braadharing of rolmops: ouderwets lekker.
  • Gerookte en gestoomde vis: makreel, zalm, paling, heilbot en forel.
  • Wraps met gerookte zalm of tonijn.
  • BBQ: huisgemaakte visspies, regenboogforellen, gamba’s, gemarineerde visfilets, pastasalade en zalmsalade met aardappel.
  • Vis op de boterham of toast: onze vissalades zijn ambachtelijk bereid zonder enige conserveringsmiddelen en zitten boordevol vis.