menu
 • winkelwagen

Openingstijden Winkel

Standaard openingstijden winkel:

Zondag: gesloten
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur

Bestellingen in de winkel, op de markt of via:

0314 - 661 222
info @ vishandelwennekes.nl

De Winkel

In de afgelopen jaren is het bedrijf flink gegroeid en daarmee ook het visaanbod, maar we hadden onvoldoende plek om de vis aan u te presenteren. Daarom is in december 2011 de viswinkel op het industrieterrein ’t Goor aan de Weteringstraat in ’s-Heerenberg uitgebreid tot 110 m² visgenot. Door de combinatie groothandel en detailhandel is het visaanbod erg groot en we zagen de unieke kans om de meest prachtige visjes te kunnen presenteren.
Van het staartje van de lotte tot het neusje van de zalm, wij hebben het allemaal voor u. Zelfs in het begin van de week. Kinderen vinden het prachtig om naar de kreeften in het homarium te kijken en natuurlijk even een kibbelingetje mee te pikken.

Wennekes

Uitgebreid kwaliteitsaanbod

Voor iedere visgelegenheid hebben wij het aangepaste aanbod van restaurantkwaliteit:
 • Uitgebreid kokkerellen als hobbykok:
  - Fantastische hele vissen volgens uw wensen al dan niet gefileerd zoals hele heilbot, sashimi tonijn, kabeljauw, tarbot, tong, griet, dorade, zeebaars en makreel. u wijst aan en wij maken het volledig panklaar tot het laatste graatje verwijderd is.
  - Gamba’s, scampi’s, langoustines, rivierkreeft, levende kreeften: alle soorten en maten, groot en klein.
  - Ingrediënten om eigen soepen en sauzen te maken: vraag om wat visgraat, viskoppen, soepkreeft of garnalenschalen.
  - Uitgebreid advies en als u er echt niet uitkomt: doe eens mee met de vis workshop van onze chef Henry.
 • Vis is een feestje: visschotels, gourmetschotels, tapasschotels, sashimischotel, vissalades, haringschotel, vishapjes, halve kreeft bereid en natuurlijk onze overheerlijke zalmsalade met aardappel.
 • Vers gebakken visjes: heerlijke lekkerbek, kibbeling, gebakken mosselen, scampi, schol, schelvis, heek, vismenu’s met vlaamse frites en salades, kibbelingwraps en veel meer.
 • Een heerlijke haring vers van het mes, zure haring of rolmops: ouderwets lekker
 • Wraps met gerookte zalm of tonijn.
 • BBQ: huisgemaakte visspies, regenboogforellen, gamba’s, gemarineerde visfilets, pastasalade en zalmsalade met aardappel.
 • Vis op de boterham of toast: onze vissalades zijn ambachtelijk bereid zonder enige conserveringsmiddelen en zitten boordevol vis.