menu
 • Nederlands Duits
 • winkelwagen

Beste visvriend,

Graag informeren we je dat onze viswinkel aan de Weteringstraat in 's-Heerenberg geopend is en onze verkoopwagens iedere dag te vinden zijn op onze normale standplaatsen en markten in de regio.

Onze winkel is open
Dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur

Vis bestellen en afhalen in de winkel
Bel naar 0314 - 661 222 (keuze 1) en geef door wat je hebben wilt. We leggen het voor je klaar. Alleen nog even afrekenen en ophalen. Efficiënt en snel.

Vis bestellen en afhalen bij een van onze verkoopwagens
Bestel telefonisch, (minimaal) 1 dag van tevoren. Wij zorgen dat je bestelling klaarligt op de door jou aangegeven locatie in de regio.

Onze vis laat zich prima bewaren en invriezen als we het vacuüm voor je verpakken. Dat kan alleen als je vis ophaalt in onze winkel, of als je het minimaal 1 dag van tevoren bestelt en afhaalt bij een verkoopwagen. Geef bij het bestellen door dat je de vis graag vacuüm verpakt wilt hebben.

Openingstijden Winkel

Bestellingen in de winkel, op de markt of via
0314 - 661 222 (keuze 1)
info@vishandelwennekes.nl
Standaard openingstijden winkel
Zondag: gesloten
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 15:00 uur

De Winkel

In de afgelopen jaren is het bedrijf flink gegroeid en daarmee ook het visaanbod, maar we hadden onvoldoende plek om de vis te presenteren. Daarom is in december 2011 de viswinkel op het industrieterrein ’t Goor aan de Weteringstraat in ’s-Heerenberg uitgebreid tot 110 m² visgenot. Door de combinatie groothandel en detailhandel is het visaanbod erg groot en we zagen de unieke kans om de meest prachtige visjes te kunnen presenteren.
Van het staartje van de lotte tot het neusje van de zalm, wij hebben het allemaal. Zelfs in het begin van de week. Ook kinderen vinden het heerlijk een kibbelingetje mee te pikken.

Wennekes

Uitgebreid kwaliteitsaanbod

Voor iedere visgelegenheid hebben wij het aangepaste aanbod van restaurantkwaliteit:
 • Uitgebreid kokkerellen als hobbykok:
  - Fantastische hele vissen volgens jouw wensen al dan niet gefileerd zoals hele heilbot, sashimi tonijn, kabeljauw, tarbot, tong, griet, dorade, zeebaars en makreel. Jij wijst aan en wij maken het volledig panklaar tot het laatste graatje verwijderd is.
  - Gamba’s, scampi’s, langoustines, rivierkreeft, levende kreeften: alle soorten en maten, groot en klein.
  - Ingrediënten om eigen soepen en sauzen te maken: vraag om wat visgraat, viskoppen, soepkreeft of garnalenschalen.
  - Uitgebreid advies en als je er echt niet uitkomt: doe eens mee met de vis workshop van onze chef Henry.
 • Vis is een feestje: visschotels, gourmetschotels, tapasschotels, sashimischotel, vissalades, haringschotel, vishapjes, halve kreeft bereid en natuurlijk onze overheerlijke zalmsalade met aardappel.
 • Vers gebakken visjes: heerlijke lekkerbek, kibbeling, gebakken mosselen, scampi, schol, schelvis, heek, vismenu’s met vlaamse frites en salades, kibbelingwraps en veel meer.
 • Een heerlijke haring vers van het mes, zure haring of rolmops: ouderwets lekker.
 • Wraps met gerookte zalm of tonijn.
 • BBQ: huisgemaakte visspies, regenboogforellen, gamba’s, gemarineerde visfilets, pastasalade en zalmsalade met aardappel.
 • Vis op de boterham of toast: onze vissalades zijn ambachtelijk bereid zonder enige conserveringsmiddelen en zitten boordevol vis.