menu
  • Nederlands Duits

Vis-It op locatie

Om je feestje helemaal compleet te maken hebben wij twee ambachtelijke haringkarren te huur. De oesterman komt ook graag bij je langs. Onze koks kunnen met één of meerdere van onze visthema’s op jouw feestje komen. Je kunt ook bij ons langskomen voor een visworkshop: leren in de keuken, dineren in de winkel.

Wennekes

Hollandse Maatjesharing Buffet

Op de haringkar is een met ijs gekoelde RVS unit gemonteerd met daarop een fileerbak aan de achterzijde. Aan de voorzijde gastronorm schalen waar de haring, uitjes en zure bommen zijn uitgestald.
De gast ziet ter plekke hoe de haring vers van het mes wordt schoongemaakt. De een pakt ‘m bij de staart, de ander wenst de haring zonder staart in stukjes 'op zijn Amsterdams' met een zure bom en een uitje. Broodje erbij? Dat kan hoor. Met een Corenwyntje kan het helemaal niet meer stuk.

Henry, de Oesterman

Met zijn ambachtelijke leren oestergordel loopt hij rond en vertelt met passie en liefde over het fenomeen oesters. Vanuit de hand geopend en met een bijlage naar wens (Tabasco, Citroen, Peper) en een scheutje lekkers in de schelp na.
De gast krijgt het verschil te proeven tussen bijvoorbeeld een Zeeuwse oester en een Franse Fines de Claires. Oesters met verschillende smaakpaletten passeren de revue.
  • 50 Oesters: € 2,25 p/stuk
  • 100 Oesters: € 2,00 p/stuk
  • 200 Oesters: € 1,75 p/stuk

Gerookte Zalm Buffet

Hangend gerookte zalmzijdes van superieure kwaliteit, een dag van tevoren gerookt. De zalmzijdes hangen (net als beenhammen) in de stand en worden à la minute getrancheerd door een medewerker. Daarbij serveren wij ambachtelijk brood (evt. geroosterd), besmeerd met een citroenmayonaise met verse kruiden en royale tranches gerookte zalmfilet afgegarneerd met een takje dille.

Wennekes

Ambachtelijke Paling-Buffet

De vers gerookte palingen hangen geurig in de stand en worden à la minute van de huid ontdaan waar de gast bij staat. De een wenst deze heel in een vetvrij papier, de ander gefileerd op een broodje. Brood wordt ter plekke gesneden en rijkelijk besmeerd met roomboter.

Sashimi Toku Buffet

Onze Sashimi-Master snijdt à la minute volgens de oeroude Japanse tradities de plakken Sashimi aan. De gast zal zien hoe een zeebaars ter plekke gefileerd wordt en tot sashimi gemaakt wordt. De sashimi wordt met o.a. Japanse mayonaise, sojasaus en wasabi aan de gast aangeboden.
Sashimi van Tonijn - Zalm - Zeebaars - St. Jacobsmosselvlees & wat de kraakverse dagvangst ons biedt.

Meer informatie?

Neem contact op via ons contactformulier