menu
  • Nederlands Duits

Workshop: Vis fileren en bereiden

De workshop staat voor pure & eerlijke gerechten van en voor mensen met hart voor gezond, lekker en duurzaam. Iedere vis heeft een verhaal en een oorsprong. Dat de vis niet als filet uit de zee komt zult u ook ervaren: fileertechnieken zijn het begin van de workshop.

De Fileerderij

Hier gebeurt het: van spartelverse hele vis tot graatloze, panklare filet. Onder begeleiding van een ervaren fileerder leer je de diverse soorten vis te herkennen, de versheid te bepalen en de juiste fileertechniek te kiezen.

De Culinaire kookworkshop

Onze kok Henry Bergevoet leert u koken als een échte kok. De kookworkshop is een vis masterclass voor de kookliefhebber. Wij zorgen voor alles wat nodig is om je een leerzame, maar vooral ook een smakelijke en op alle fronten culinaire avond te bieden. Onder het genot van een glaasje wijn geniet je van jouw eigen gemaakte visgerechten in onze winkel.
De workshop wordt volledig op maat samengesteld, iedere keer anders in samenhang met de actualiteit en de seizoenen. De recepten zijn volledig uitgewerkt, zodat je er thuis ook nog mee aan de slag kunt. Je kunt individueel deelnemen, met meerdere personen of met groepen.
De groep zal uit ca. 10 personen bestaan.
Aanvang: 19.00 uur tot ca. 23.00 uur (er kan worden afgeweken van deze tijden, dit gaat in overleg met Henry 06-51145996) - Kosten € 50,00 p.p. inclusief drank en alles.

Wennekes

Aanmelden of extra informatie?

Neem contact op via ons contactformulier